ro | en
Ediţia '09: prezentare | înscriere | proiecte | premii | imagini

ÎNSCRIERE

Formular de înscriere: formular_inscriere_anuala_2009.doc

Paginarea oficială a Anualei: Panourile vor respecta paginarea oficială a Anualei de Arhitectură şi constituie o cerinţă obligatorie pentru înscrierea lor în expoziţia-concurs.
Proiectul trebuie paginat în întregime sub fâşia de 70cm x 10cm din partea de sus a panoului.

Alternativ:

SECŢIUNILE : "1. Arhitectură", "2. Amenajări şi design de interior", "3. Restaurare şi reabilitare", "4. Studii şi proiecte (nerealizate), concursuri de arhitectură": Participarea cu proiecte la aceste secţiuni este deschisă tuturor membrilor Filialei Teritorială Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor din România. De asemenea sunt invitaţi să participe membrii Filialei Teritoriale Bucureşti a OAR din Diaspora. Participanţii trebuie să aibă cotizaţia achitată la zi (inclusiv pe anul 2009 - se achită până la 30 aprilie 2009).

SECŢIUNEA "5. Fotografie de arhitectură": Participarea cu lucrări la aceasta secţiune este deschisă tuturor membrilor filialei, indiferent de secţiunea la care sunt înscrişi. Participanţii trebuie să aibă cotizaţia achitată la zi (inclusiv pe anul 2009 - se achită până la 30 aprilie 2009).

SECŢIUNEA "6. Carte de arhitectură": În această secţiune sunt admise numai cărţile care tratează subiecte legate de arhitectură, fiind excluse periodicele.
Participarea cu lucrări este deschisă tuturor membrilor filialei, autori de carte, indiferent de secţiunea la care sunt înscrişi. Participanţii trebuie să aibă cotizaţia achitată la zi (inclusiv pe anul 2009 - se achită până la 30 aprilie 2009).

SECŢIUNEA "7. Proiecte de diplomă": Participarea cu lucrări la această secţiune este deschisă numai absolvenţilor facultăţilor de arhitectură bucureştene din promoţia 2008 (sesiunea iulie 2008 - februarie 2009).