ro | en
Anuala de Arhitectură » Ediția 2015 » Conferința ”MEDIU CONSTRUIT, INTERNET, GLOBALIZARE, în prezența unor obstacole MAJORE”

Conferința ”MEDIU CONSTRUIT, INTERNET, GLOBALIZARE, în prezența unor obstacole MAJORE”

Marți 8 decembrie 2015, începând cu ora 16:30, în Sala de Festivități a Liceului Bilingv ”Miguel de Cervantes” a avut loc conferința cu tema ”MEDIU CONSTRUIT, INTERNET, GLOBALIZARE, în prezența unor obstacole MAJORE” susținută de domnul academician Solomon Marcus.

Evenimentul, desfășurat în cadrul Anualei de Arhitectură București, ediția 2015, a fost organizat de Filiala București a O.A.R. în parteneriat cu Liceul Bilingv ”Miguel de Cervantes” și face parte din acțiunile de utilitate publică organizate de filială care se adresează atât arhitecților cât și publicului larg.

Conferința a atras un public larg: conducerea Liceului ”Miguel de Cervantes”, cadre didactice și elevi ai liceului, invitați, arhitecți membri ai filialei.

Filiala București a O.A.R. mulțumește, pe această cale domnului academician Solomon Marcus și conducerii Liceului Bilingv ”Miguel de Cervantes” care au făcut posibilă desfășurarea evenimentului. Activitățile organizate de filială adresate atât membrilor cât și publicului larg vor continua.

Prezentăm alăturat imagini din timpul conferinței.

+4