ro | en

Spațiu birouri Piața Victoriei

Autori: arh. Ina Cocioba, arh. Irina Ionescu
Coautori: stud.arh. Răzvan ȘTEFĂNESCU, Gabriela BUJORICĂ
Birou de proiectare: SC CITY PROJECT SRL

Comentariul autorului

Arhitectii au dorit realizarea unui spatiu reprezentativ pentru firma beneficiara, care sa inspire, incredere si dinamism, dar in acelasi timp sa aiba o linie actuala, sa fie realizat cu materiale moderne si detalii de design.

Spatiile de primire, receptiile, salile de meeting, birourile de manageri, urmeaza aceeasi linie simpla, cu placaje din rovere sbiancato, peretii gri inchis, plinta din inox, blaturi de corian, scaune albe, corpuri de iluminat de design.

Receptiile sunt proiectate de City Project si sunt realizate integral din corian (cea de la parter) si corian si mdf cea de la etaj.

Birourile de conducere sunt despartite de open space prin pereti allglass care permit compartimentarea fizica a spatiului dar lasa libera continuitatea vizuala.

Birourile de manager, pe langa vederea catre piata Victoriei, au primit mobilier de lux, scaune de design XTEN Pininfarina Ergonomic Office Chair, tehnologie moderna.

Ideea de cafenea a aparut din dorinta de a oferi angajatilor un spatiu de socializare si recreere.

Cafeneaua, realizata in aceeasi linie, ofera un spatiu cald in care poti petrece pauza de masa.

Barul din mijlocul incaperii, la fel ca si receptiile, este desenat catre arhitecti si primeste aceleasi materiale moderne: blatul din corian, mdf.

Sala mare de meeting beneficiaza de tehnica de ultima generatie, plasme, retroproiectoare, scaune ergonomice. Intreg mobilierul pluteste pe o mocheta neagra groasa care pe langa confortul tactil, ofera si calitati fonice deosebite.Depozitarea este inglobata in blaturile din fata geamurilor, astfel ca singura prezenta este masa lucioasa de sticla si corpurile de iluminat de sticla alba mata.



Alte lucrări cu aceiași autori: