ro | en

Locuinta Silver Ardesia

București, România
Autor: arh. Cristiana Zgripcea / CZ CAD

Comentariul autorului

Silver Ardesia este un proiect de recompartimentare și amenajare a unui apartament de 65mp cu un dormitor, spre crearea unui spaţiu deschis, dar cu funcţiuni bine definite.
În acest proiect am avut următoarele provocări: crearea unui cămin cu o funcţionalitate sporită pentru nevoile clientului și limitarea la un buget restrâns.
Recompartimentarea a presupus desfiinţarea pereţilor bucătăriei, precum și relocarea acesteia și a băii, pentru a obţine un spaţiu fluid, deschis, care deservește următoarelor funcţiuni: zona de living, zona de luat masa și bucătărie.
Pentru mutarea băii am alocat o parte din suprafaţa dormitorului și am împarţit-o în două zone: una cu funcţiunile de utilitate curentă si cealaltă de baie-spa.
Mobila a fost proiectată pentru a corespunde perfect fiecărui spaţiu din apartament. În realizarea ei, am urmarit aceleași principii de funcţionalitate, simplitate si eleganţă. Am ales o paletă cromatică neutră, ce ofera un suport favorabil cromaticii vieţii cotidiene.
Silver Ardesia este un mix de detalii puternice vintage-industriale și minimalist-moderne, spaţiul rezultat fiind, de fapt, definit de contrastante ce se evidentiază reciproc.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2016
arhitectura spațiului interior
Powered by: