ro | en

Showroom Scavolini

București, România
Autor: arh. Raluca - Diana Niculică / Moka Studio Design

Comentariul autorului

Dragostea pentru frumos si design, precum si pasiunea pentru tot ce este nou in domeniu au dus la deschiderea Scavolini Store Bucharest- primul showroom exclusiv de mobila SCAVOLINI, producatorul numarul 1 de mobilier de bucatarie in Italia. Acest spatiu recunoaste nevoia oamenilor de a avea o bucatarie care poate satisface cerinte schimbatoare de la o zi la alta in timp ce calitatea unui designer prestigios este mentinuta.
Locatia showroom-ului prezinta un avantaj fiind o casa clasica din secolul al XIX-lea, fostul “Institut Paulescu” dedicat savantului roman care a descoperit insulina, Nicolae Paulescu. Intr-un spatiu bogat ornat, cu ferestre impozante si camere cu deschideri mari, echipa Moka Studio Design a intervenit prin croirea unui loc primitor, curat si simplu, fara sa ascunda frumusetea constructiei existente si punand in valoare elementele care definesc personalitatea casei. Fiecare incapere prezinta un concept diferit, cu un iluminat aparte, cu forme unice si materiale placute, personalizat si creat special pentru nevoia fiecarui tip de client.
Proiectul prezentat imbina trecutul cu viitorul, ambele timpuri fiind constiente ca designul este unul dintre cele mai importante atuuri in asigurarea excelentei.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2016
arhitectura spațiului interior
Powered by: