ro | en

Amenajare sediu Lenovo Bucharest Branch

București, România
Autori: arh. Andreea Ana Maria Cel Mare, arh. Mara - Ștefana Țaric, arh. Traian - Ion Colțan / Studio 10 M Zerva Croitori Medvedovici Arhitecți Asociați
Colaboratori: Antreprenor lucrări de amenajare și furnizor mobilier: Corporate Office Solutions
Proiectant rezistența: Procema Engineering
Proiectant instalații: Imsat MGM - PN

Comentariul autorului

Tema proiectului a fost renovarea unui spaţiu existent în cadrul imobilului de birouri Floreasca Business Park din Calea Floreasca nr. 169A, în vederea amenajării sediului Lenovo Bucharest Branch.
Cerinţa clientului a fost obţinerea unui spaţiu de birouri inovativ şi flexibil pentru 160 de persoane, compus din zone de lucru tip "open-space" şi săli de discuţii, relaxare şi interacţiune, cu marcarea puternică a identităţii vizuale a companiei, prin păstrarea şi reutilizarea, pe cât posibil, a elementelor existente.
Compartimentările modulare vitrate au fost reutilizate prin demontare şi asamblare în alte configuraţii, pentru a corespunde cerinţelor spaţiale ale clientului. Pentru panourile vitrate noi s-a optat pentru producătorul partiţiilor existente - Maars, seria Styleline.
Pe pardoseala supraînălţată existentă s-a montat în zona de birouri mochetă în sistem modular (producător Milliken) iar în cafeteria plăci din PVC (producător Tarkett).
Plafonul casetat existent AMF - Thermotex a fost păstrat, cu înlocuirea plăcilor deteriorate şi refacerea racordurilor la pereţii de compartimentare.
Mobilierul a fost furnizat de Corporate Office Solutions, care a asigurat şi lucrările de execuţie ale amenajării.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2016
arhitectura spațiului interior
Powered by: