Apartament ML

București, România

Curajul beneficiarului de a se desprinde de imaginea unei amenajări convenționale, într-un apartament de bloc și de a opta pentru un spațiu atipic, a reprezentat punctul principal în amenajarea interioară, încă de la faza de concept. Rezultatul acestei colaborări s-a tradus prin crearea unui spațiu curat și coerent, fara a fi, însă, lipsit de o tentă fantastică, redată de alaturarea culorilor puternice și a diferitelor tipuri de texturi.
Dorința de a crea „un altfel de spațiu” ne-a determinat să oferim o atenție deosebită asupra detaliilor și finisajelor. Trecerea fluidă dintre spații a fost realizată prin intermediul placărilor parietale, ce continuă dintr-o cameră în alta. Acestea au, pe langa avantajele estetice, rolul functional de a masca zonele de depozitare, conferind astfel imaginea unei spațiu curat, liber. Iluzii vizuale sunt create prin intermediul placării unor pereti cu oglindă, a liniilor curbe, prezente atat la nivelul pereților, cat si al plafonului.

Alte lucrări cu aceiaşi autori:

Ediţia 2018, secţiunea Amenajări de interior
Penthouse DO
arh.int. Eduard BAICU, arh.int. Cristian MATEI, designer Andrei OȚET
Ediţia 2018, secţiunea Amenajări de interior
Lobby Cortina
arh.int. Eduard BAICU, arh.int. Cristian MATEI, arh.int. Claudia PARNIA, designer Andrei OȚET