ro | en

Restaurant "Premiata"

București, România
Autor: arh. Raluca Pădurariu / 2Deco Studio
Colaboratori: Arh. Meves Ioana
Int. Arh. Stoian Alina
Int. Designer Iana Oana

Comentariul autorului

Prezenta amenajare a avut în vedere crearea unui ambient cald și primitor, cu accente de culoare, materiale naturale și ruperi de stil subtile.
Piesa centrală a spațiului o reprezintă barul, având un cuptor pe lemne special integrat pentru trăirea unei experiențe vizuale autentice. Materialele folosite: lemn masiv și cărămidă cu aspect industrial, precum și construcția metalică suspendată îl pun în valoare.
Cromatica și finisajele alese pentru pereți -cărămidă aparentă, contrastează atât cu tubulatura de la nivelul tavanului, lasată aparent în stil industrial, cât și cu esența lemnului de stejar de la nivelul pardoselii, creând un mix ofertant și care captează interesul vizitatorului.
Accentele industriale date de materialele folosite pentru finisajele pereților, a pardoselii și a tavanului, sunt îndulcite și armonizate de cromatica aleasă pentru piesele de mobilier, în nuanțe de alb, albastru și galben.
Conceptul ține cont de dialogul materialelor folosite și de dozarea lor. Spațiul se evidențiază prin contrastul de umbră - lumină dintre natura materialelor folosite, mixul între stilul industrial și cel al restaurantelor cu specific italian.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2018
Amenajări de interior