Anuala de Arhitectură » 2016 » Conferințele juriului
ro | en

Conferințe Ralf Lõoke, Irina Cristea, Adrian Majuru

Va invitam la ARCUB Han Gabroveni pe data de 4 iulie 2016, ora 18:30 pentru a discuta despre arhitecturi, comunitati si concepte noi in design. Invitatii serii sunt Ralf LÕOKE, Irina CRISTEA si Adrian MAJURU.

Posted by Anuala de Arhitectura Bucuresti on Thursday, June 30, 2016

Ralf LÕOKE (SaltoArchitects - Talin/Estonia) si Irina CRISTEA (AZC - Paris/Franta) fac parte dintr-o generatie noua de arhitecti, cu rezultate remarcabile in domeniul arhitecturii contemporane internationale. Membri in juriul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2016/ AAB2016 – Ralf si Irina ne vor povesti cateva din experintele legate de propriile lor rezultate de arhitectura si de gradul in care acestea raspund ideii de comunitate si social intr-un context urban specific. Proiecte precum Centrul Baltic de Film, Fast Track, Comunitatea Someru, G45 , Sala de Conferinte a Universitatii Descartes(Paris), Centrul Ortodox Rus(Paris), Peace Pavilion din Londra, sunt reprezentative atat pentru arhitectii implicati cat si ca analiza a Europei tarilor baltice in paralel cu Europa Occidentala.

Cele doua prezentari vor fi urmate de o conferinta exceptionala a domnului istoric Adrian MAJURU,directorul Muzeului Municipiului Bucuresti, prin care va supune discutiei un schimb de paradigma identificat de ceva vreme:

“Creativitate din necesitate” .Dezbaterea este initiata de YTONG.

Seara se va incheia cu o degustare de vinuri frantuzesti si bauturi baltice.

Accesul la eveniment este gratuit.

Conferintele “Construind Comunitatea” sunt sustinute de YTONG si Greentek