ro | en
Anuala de Arhitectură București » Max O’Flaherty

Max O’Flaherty

AOF Architects, Irlanda
Membru în juriul categoriei Arhitectură construită, ediția 2020

Absolvent al UCD School of Architecture, Membru al Institutului Regal de Arhitectură din Irlanda, specialist în restaurarea clădirilor şi sustenabilitate.

Aughey O'Flaherty Architects, biroul pe care îl conduce, este înclinat spre atingerea excelenței în arhitectură. Biroul oferă expertiză în conservare, reabilitare şi sustenabilitatea clădirilor. Înființat în 1999, biroul a căpătat în scurt timp un bun renume pentru realizarea unor clădiri cu distincte note estetice și cu un puternic accent pe măiestria designului și execuției. Gratie acestui mix, a fost recompensat cu numeroase premii de arhitectură, fiind în același timp membru al RIAI și obținând o acreditare de gradul I în conservarea clădirilor.

Biroul Aughey O'Flaherty Architects este recunoscut ca unul dintre liderii practicii specializate din domeniul restaurării arhitecturale. (…) Experiența membrilor săi garantează calitatea  cunoștințelor și a consilierii specializate într-o arie diversă de domenii de proiectare, dând naștere unor proiecte de succes care nu doar că reușesc să păstreze o sensibilitate manifestă pentru formele originale ale unei clădiri, dar și să încorporeze în acestea elementele unei viețuiri moderne. Biroul este caracterizat, în același timp, de inovația în domeniul designului, atenția față de detaliu și nivelul înalt de expertiză în abordarea procesului de refacere a clădirilor valoroase din trecut.