ro | en
Anuala de Arhitectură » 2023 » Conferință Eric Huybrechts

Eric Huybrechts:
Schéma directeur de la région Île-de-France

16 noiembrie 2023, Sala tronului, MNAR, Calea Victoriei 49-53
în cadrul conferinței internaționale “Inclusive cities”

Conferința internațională Inclusive Cities este un eveniment organizat de Anuala de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, care se desfășoară în data de 15 noiembrie 2023, la sediul ING Hubs. Conferința găzduiește și expunerea publică susținută de Eric Huybrechts  - „Schéma  directeur de la région  Île-de-France” 

Eric este arhitect senior și planificator urban/regional, membru al Isocarp, ICOMOS, responsabil cu parteneriatele urbane, și ofițer al Ordinului Regal Sahametrey, Regatul Cambodgiei. El reprezintă ICOMOS în cadrul Forumului profesional Habitat. Este manager al afacerilor internaționale la Direcția generală a Institutului din Regiunea Paris (www.institutparisregion.fr). A acumulat o vastă experiență în domeniul planificării urbane și regionale în calitate de expert, șef de echipă, coordonator de proiecte și consilier tehnic în mari metropole și regiuni din peste 25 de țări.

În cadrul conferinței Inclusive Cities vor fi mai multe prezentări și dezbateri susținute de keynote speakeri internaționali și  lansări  de carte. La final, o dezbatere comună pe tema profesiei de arhitect, a incluzivității și a orașului București, va sintetiza întreg parcursul zilei de 15 noiembrie 2023.

Locul de desfășurare a Conferinței internaționale Inclusive Cities este sediul ING Hubs, Calea Victoriei 174-176, în Auditorium, la parter. Accesul se face din Bd. Dacia. Evenimentul și conferințele se desfășoară  în limba engleză și franceză. Accesul se face doar pe baza înscrierii online.

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa: secretariat@oar-bucuresti.ro

Telefon:

021-3039226

Formular înscriere: https://forms.gle/oyfbYNgZQvYUQTmr8