ro | en
Anuala de Arhitectură » 2023 » Conferință Ivana Stancic

Ivana Stancic:
New European Bauhaus Economy Project

15 noiembrie 2023, ING Hubs, Calea Victoriei 174-176
în cadrul conferinței internaționale “Inclusive cities”

Conferința internațională Inclusive Cities este un eveniment organizat de Anuala de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, care se desfășoară în data de 15 noiembrie 2023, la sediul ING Hubs. Conferința găzduiește și expunerea publică susținută de Ivana Stancic  - „New European Bauhaus Economy project”.

Ivana (Danemarca/Serbia) este este membru al Dark Matter, o echipă multidisciplinară care gândește strategii pentru a face față provocărilor din educație, design urban, logistică, politici publice ori cultura organizațională. Ivana are expertiză în designul strategic, planificarea urbană, management de proiect, consultanță de mediu și design peisagistic. Are peste 10 ani de experiență în cercetare și proiectare, cu focus pe dezvoltarea urbană durabilă și strategii viitoare pentru dezvoltarea orașului.

În cadrul conferinței Inclusive Cities vor fi mai multe prezentări și dezbateri susținute de keynote speakeri internaționali și lansări de carte. La final, o dezbatere comună pe tema profesiei de arhitect, a incluzivității și a orașului București, va sintetiza întreg parcursul zilei de 15 noiembrie 2023.

Locul de desfășurare a Conferinței internaționale Inclusive Cities este sediul ING Hubs, Calea Victoriei 174-176, în Auditorium, la parter. Accesul se face din Bd. Dacia. Evenimentul și conferințele se desfășoară în limba engleză și franceză. Accesul se face doar pe baza înscrierii online.

Numărul locurilor disponibile este 200.

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa:

secretariat@oar-bucuresti.ro

Telefon:

021-3039226

Formular înscriere: https://forms.gle/oyfbYNgZQvYUQTmr8