ro | en
Anuala de Arhitectură » 2023 » Conferință
Conferință Joost Beunderman

Joost Beunderman:
The integrated (&just!) transition imperative – how the climate neutrality mission changes everything

15 noiembrie 2023, ING Hubs, Calea Victoriei 174-176
în cadrul conferinței internaționale “Inclusive cities”

Conferința internațională Inclusive Cities este un eveniment organizat de Anuala de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, care se desfășoară în data de 15 noiembrie 2023, la sediul ING Hubs. Conferința găzduiește și expunerea publică susținută de Joost Beunderman - „The integrated (&just!) transition imperative – how the climate neutrality mission changes everything” 

Joost conduce echipa City Transitions din cadrul Dark Matter Laboratories (DML). Are colaborări în domenii foarte variate, de la inovare strategică la aprofundări tehnice. Printre proiectele actuale ale lui Joost se numără NetZeroCities (platforma - misiune pentru cele 100 de orașe neutre din punct de vedere climatic din UE) și proiectul CircuLaw, pe care DML l-a preluat după modelul orașul Amsterdam. Joost a urmat o formare de geograf urban și este stabilit la Londra.

În cadrul conferinței Inclusive Cities vor fi mai multe prezentări și dezbateri susținute de keynote speakeri internaționali și  lansări  de carte. La final, o dezbatere comună pe tema profesiei de arhitect, a incluzivității și a orașului București, va sintetiza întreg parcursul zilei de 15 noiembrie 2023.

Locul de desfășurare a Conferinței internaționale Inclusive Cities este sediul ING Hubs, Calea Victoriei 174-176, în Auditorium, la parter. Accesul se face din Bd. Dacia. Evenimentul și conferințele se desfășoară  în limba engleză și franceză. Accesul se face doar pe baza înscrierii online.

Programul evenimentelor conferinței va fi publicat în curând. 

Numărul locurilor disponibile este 200. 

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa: 

secretariat@oar-bucuresti.ro

Telefon:  021-3039226

Formular înscriere: https://forms.gle/oyfbYNgZQvYUQTmr8