ro | en
Anuala de Arhitectură » 2023 » Conferință Onny Eikhaug

Onny Eikhaug:
Innovating with people – Inclusive design and architecture

15 noiembrie 2023, ING Hubs, Calea Victoriei 174-176
în cadrul conferinței internaționale “Inclusive cities”

Conferința internațională Inclusive Cities este un eveniment organizat de Anuala de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, care se desfășoară în data de 15 noiembrie 2023, la sediul ING Hubs. Conferința găzduiește și expunerea publică susținută de Onny Eikhaug (Norvegia) - „Innovating with people – Inclusive design and architecture”.

Onny Eikhaug este fondatoarea Innovation for All AS și fosta președintă a EIDD Design for All Europe. Ea a fost timp de peste 13 ani Program Leader Design for All în Consiliul Norvegian de Design. Ea promovează designul ca strategie pentru inovare și proiectarea incluzivă, centrată pe oameni. Scrie, publică și ține prelegeri atât în ​​Norvegia, cât și la nivel internațional. Are o vastă experiență în marketing internațional, vânzări, inovare, dezvoltare de produse și management de design. În 2015, a fost numită campioană în design incluziv de către juriul internațional de la conferința Include, Royal College of Art, Londra. În 2019, a fost numită membră a Consiliului Asociației Internaționale pentru Design Universal, IAUD, Japonia, iar din mai 2021 este președintele Comitetului de Selecție al IAUD International Design Award.

În cadrul conferinței Inclusive Cities vor fi mai multe prezentări și dezbateri susținute de keynote speakeri internaționali și lansări de carte. La final, o dezbatere comună pe tema profesiei de arhitect, a incluzivității și a orașului București, va sintetiza întreg parcursul zilei de 15 noiembrie 2023.

Locul de desfășurare a Conferinței internaționale Inclusive Cities este sediul ING Hubs, Calea Victoriei 174-176, în Auditorium, la parter. Accesul se face din Bd. Dacia. Evenimentul și conferințele se desfășoară în limba engleză și franceză. Accesul se face doar pe baza înscrierii online.

Numărul locurilor disponibile este 200.

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa:

secretariat@oar-bucuresti.ro

Telefon:

021-3039226

Formular înscriere: https://forms.gle/oyfbYNgZQvYUQTmr8