ro | en
Anuala de Arhitectură » 2023 » Conferința Phil Ayres

Phil Ayres:
Biohybrid Architectures – designing with living organisms

15 noiembrie 2023, ING Hubs, Calea Victoriei 174-176
în cadrul conferinței internaționale “Inclusive cities”

Conferința internațională Inclusive Cities este un eveniment organizat de Anuala de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, care se desfășoară în data de 15 noiembrie 2023, la sediul ING Hubs. Conferința găzduiește și expunerea publică susținută de Phil Ayres - „Biohybrid Architectures – designing with living organisms” .

Sunteți invitați și așteptați să participați la eveniment alături de Phil care este profesor la Academia Regală Daneză unde predă în cadrul Institutului pentru Arhitectură și Tehnologie - Centrul pentru Tehnologia Informației și Arhitectură. El studiază proiectarea și producția de noi sisteme arhitecturale biohibride care urmăresc să cupleze simbiotic complexele tehnice și de locuit, împreună cu dezvoltarea unor medii de design complementare. Cercetarea profesorului danez a fost realizată în contextul proiectelor UE flora robotică, Fungal Architectures și a proiectului EIC Pathfinder. Domeniile de cercetare în care este implicat Phil Ayres sunt: design arhitectural digital, fabricare digitală, simulare digitală, robotică, robotică neconvențională, sisteme biohibride.

În cadrul conferinței Inclusive Cities vor fi mai multe prezentări și dezbateri susținute de keynote speakeri internaționali și lansări de carte. La final, o dezbatere comună pe tema profesiei de arhitect, a incluzivității și a orașului București, va sintetiza întreg parcursul zilei de 15 noiembrie 2023.

Locul de desfășurare a Conferinței internaționale Inclusive Cities este sediul ING Hubs, Calea Victoriei 174-176, în Auditorium, la parter. Accesul se face din Bd. Dacia. Evenimentul și conferințele se desfășoară în limba engleză și franceză. Accesul se face doar pe baza înscrierii online.

Numărul locurilor disponibile este 200.

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa:

secretariat@oar-bucuresti.ro

Telefon: 021-3039226

Pentru înscriere - accesați link.