ro | en
Anuala de Arhitectură București » 2020 » Arhitectura amenajărilor interioare

Expoziție-concurs AAB2020: Arhitectura amenajărilor interioare

Regulament Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020

Juriu

Secțiuni:

Amenajări rezidențiale

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare pentru locuințe. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Amenajări HoReCa

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare în programe Horeca. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu.  Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Amenajări corporate și retail

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare cu funcțiuni tip office și amenajări de magazine și spații comerciale. Proiectele trebuie să fie realizate în București  sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Expoziții, standuri și scenografie

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse proiectele de amenajare a expozițiilor de artă, de arhitectură, pe diverse teme culturale, diverse standuri din cadrul unor evenimente și festivaluri, diverse scenografii din teatru, film și dans, etc. Proiectele trebuie să fie realizate de către arhitecți OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Design de obiect

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de design de obiect realizate de arhitecți membri OAR București. Proiectele trebuie să fie realizate de către arhitecți OAR București. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. Cu această ocazie vom lansa site-ul de e-shop al Filialei București prin care obiecte de design și cărți semnate de arhitecți vor putea fi comercializate de către autori.

Projects

Calendar

Lansare competiție 10 august 2020
Predare proiecte 18-28 septembrie 2020
Primire și verificare 29 septembrie - 3 octombrie 2020
Preselecție online 4-5 octombrie 2020
Jurizare listă scurtă 6-7 octombrie 2020
PitchDay jurizare publică 8-9 octombrie 2020
Gala Anualei 2020 5 noiembrie 2020
la Biblioteca Națională a României