ro | en
Anuala de Arhitectură București » 2020 » Arhitectură construită

Expoziție-concurs AAB2020: Arhitectură construită

Regulament Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020

Juriu

Secțiuni:

Arhitectura locuinței individuale

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea individuală. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. 

Projects

Arhitectura locuinței colective

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea colectivă. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Arhitectură publică

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele cu următorul program: clădiri de birouri, administrație, turism, sănătate, culte, cultură, sport, industrie, comerț, retail. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Arhitectură și patrimoniu

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de restaurare, de conservare dar și proiectele de intervenție pe clădiri existente, de conversie și reabilitare. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie sa fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. La această secțiune, subiectul fiind  patrimoniul, Organizatorul Anualei a propus ca doamna arhitect Iulia Stanciu să fie consilier profesional si membru cu drept de vot pentru juriul acestei secțiuni.

Projects

Arhitectură și spațiul public

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de amenajări de spații publice până la amenajări de grădini cu funcțiune de spațiu public. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Calendar

Lansare competiție 10 august 2020
Predare proiecte 18-28 septembrie 2020
Primire și verificare 29 septembrie - 3 octombrie 2020
Preselecție online 4-5 octombrie 2020
Jurizare listă scurtă 6-7 octombrie 2020
PitchDay jurizare publică 8-9 octombrie 2020
Gala Anualei 2020 5 noiembrie 2020
la Biblioteca Națională a României