ro | en
Anuala de Arhitectură București » 2020 » Arhitectură de portofoliu

Expoziție-concurs AAB2020: Arhitectură de portofoliu

Regulament Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020

Juriu

Secțiuni:

Arhitectura locuinței

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele realizate la nivel de idee și de concept cu subiectul locuirii, proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de arhitectură rezidențială. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. 

Projects

Arhitectură publică

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele  realizate la nivel de idee și de concept cu program de funcțiuni publice (office, retail, sport, culte, cultură, turism, etc.), proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de arhitectură publică. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Amenajări de interior

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele  realizate la nivel de idee și de concept pentru amenajarea unor spații interioare proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de amenajare de interior. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Projects

Calendar

Lansare competiție 10 august 2020
Predare proiecte 18-28 septembrie 2020
Primire și verificare 29 septembrie - 3 octombrie 2020
Preselecție online 4-5 octombrie 2020
Jurizare listă scurtă 6-7 octombrie 2020
PitchDay jurizare publică 8-9 octombrie 2020
Gala Anualei 2020 5 noiembrie 2020
la Biblioteca Națională a României