ro | en
Anuala de Arhitectură » 2020 » Work (Home) Place

WORK(home)Place: sau noul Acasă

iulie/august 2020

Call for Photos

Ai lucrat de acasa? Ai lucrat dintr-un loc total diferit de cel obisnuit? Cum te-ai adaptat in aceasta perioada? Ai locul tau special de unde comunici in online cu colegii? Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020 te invita sa trimiti cea mai frumoasa imagine cu spatiul tau de lucru, asa cum ti l-ai amenajat chiar tu sau cum vrei sa-l transformi pentru aceasta perioadă.

La nivel mondial, omenirea s-a adaptat crizei, lucrand in principal de acasa, printr-un efort cu totul remarcabil. Caminul, “acasa”, a capatat noi valori, cumva uitate, de-a lungul timpului. Daca in trecut, acasa insemna si locul de munca, iata ca acum am revenit sa lucram departe de locul modern de munca.

Oare ce putem invata din aceste transformari? Ce putem inova astfel incat prin ceea ce facem sa putem sa mergem inainte. Sunt doar cateva intrebari care definesc scenarii noi ale vietii cotidiene si cele profesionale.

Vom creea un album digital online aflat pe site-ul Anualei de Arhitectura Bucuresti. Imaginile trimise vor arata cum, in plina pandemie, transformarea caminului si a locului de munca sunt oportunitati pentru un posibil nou inceput.

Va invitam ca fiecare imagine sa fie insotita de numele autorului si locul unde a fost realizata fotografia. Rezolutia imaginii trebuie sa aiba aproximativ 100 x 100 pixeli si sa fie de format jpg, tiff sau pdf.

Adresa unde puteti trimite:concursuri@oar-bucuresti.ro

Cele mai reprezentative patru imagini vor fi premiate de catre Partenerii Anualei de Arhitectura, fiecare cu suma de 300 euro.

Juriul este alcatuit din Curatorii Anualei de Arhitectura Bucuresti 2020. Criteriile sunt: creativitatea amenajarii si expresivitatea imaginii trimise.

Deadline: 20 iulie 2020.

Eventualele intrebari va rugam sa le adresati pe: concursuri@oar-bucuresti.ro