ro | en
Anuala de Arhitectură București » 2022 » Arhitectură construită

Expoziție-concurs AAB2022: Arhitectură construită

Regulament Anuala de Arhitectura Bucuresti 2022

Juriu –

Secțiuni:

Arhitectura locuinței individuale

în cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea individuală. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Arhitectura locuinței colective

în cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea colectivă. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Arhitectură publică

în cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele cu următorul program: clădiri de birouri, administrație, turism, sănătate, culte, cultură, sport, industrie, comerț, retail. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Arhitectură și patrimoniu

în cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de restaurare, de conservare dar și proiectele de intervenție pe clădiri existente, de conversie și reabilitare. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie sa fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Arhitectură și spațiul public

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte realizate de amenajări de spații publice şi instalaţii cu rol de activare a spaţiului public. Spațiul public are o dimensiune amplă și aici sunt invitate proiecte din toate zonele spațiului public, de la amenajarea unor piețe, alei, scuaruri, pana la grădini și parcuri, zone de agrement, zone verzi, dar și experimente și acțiuni care vizează spațiul public. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei bucureștene

Proiecte