ro | en

Cristina Enache

UAUIM
Membru în juriul categoriei Arhitectură de portofoliu, ediția 2021

Arh. Cristina Iuliana Enache (România) - este arhitect diplomat și doctor în Urbanism. Enache are un master în Urbanism, iar din iunie 2013 este director al Departamentului de Proiectare Urbană și Peisagistică, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București. Din ianuarie 2006, este architect- asociat în cadrul biroului de proiectare ARTTEK C.B.. Cristina Enache a făcut parte din componența juriului Can Art&Design Festival atât la prima ediție a concursului desfășurată în anul 2014, cât și la ediția din 2020.  

De aproape doi ani este Președintele Comisiei Profesionale a Registrului Urbaniștilor din România, membru al Ordinului Arhitecților din România și reprezentant oficial al UAUIM în cadrul asociației ECLAS – European Council of Landscape Architecture Schools. 

Coordonator sau îndrumător în cadrul proiectelor de urbanism sau peisagistică ale Facultăților de Urbanism și Arhitectură, coordonator expoziții, parteneriate, workshopuri și competiții studențești cu profil peisagistic.

Enache publică articole de specialitate în publicații periodice și volume colective ale Editurii Universitare Ion Mincu – UAUIM.