ro | en
Anuala de Arhitectură București » 2021 » Arhitectură de portofoliu

Expoziție-concurs AAB: Arhitectură de portofoliu

Secțiuni:

Arhitectura locuinței

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele realizate la nivel de idee și de concept cu subiectul locuirii, proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de arhitectură rezidențială. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. 

Înscrie un proiect

Arhitectură publică

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele  realizate la nivel de idee și de concept cu program de funcțiuni publice (office, retail, sport, culte, cultură, turism, etc.), proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de arhitectură publică. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Înscrie un proiect

Amenajări de interior

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele  realizate la nivel de idee și de concept pentru amenajarea unor spații interioare proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de amenajare de interior. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Înscrie un proiect