ro | en
Anuala de Arhitectură București » Bogdan CIOCODEICĂ

Bogdan CIOCODEICĂ

Bogdan Ciocodeică Studio
Membru in juriul categoriei Arhitectura amenajărilor interioare, ediția 2021

Arh. Bogdan Ciocodeică este un arhitect stabilit în București care a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, București, 2011.

Bogdan este CEO la Bogdan Ciocodeică Studio – un birou de arhitectură care pune accentul pe design interior, arhitectură, designul produselor și intervenția în spațiul public. Stilul pe care îl are Studioul lui Ciocodeică este cel eclectic minimalist. Studioul promovează un mix de simplitate, linii curate și piese -statement care oferă originalitate unui spațiu anume. Cumva, arhitecții de la Ciocodeică propun o apropiere foarte personală și intimă care pun beneficiarul final al spațiului amenajat în centrul acestuia.

Mai multe proiecte semnate de Bogdan Ciocodeică Studio au fost mediatizate în nenumărate publicații și siteuri de arhitectură: Archdaily, Yatzer, Elle Décor Italy, Corriere Living, Igloo sau Zeppelin.

Studioul lui Ciocodeică a câștigat nenumărate premii, printre care menționăm: Big See Interntional Design Award, Ljubljana, Slovenia – 2018 sau Anuala de Arhitectură București – Arhitectura de Interior, HoReCa – 2020.