ro | en
Anuala de Arhitectură București » 2021 » Arhitectura amenajărilor interioare

Expoziție-concurs AAB2021: Arhitectura amenajărilor interioare

Regulament Anuala de Arhitectura Bucuresti 2022

Juriu –

Secțiuni:

Amenajări rezidențiale

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare pentru locuințe. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Amenajări HoReCa

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare în programe Horeca. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Amenajări corporate și retail

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare cu funcțiuni tip office și amenajări de magazine și spații comerciale. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Expoziții, standuri și scenografie

În cadrul secțiunii sunt incluse proiectele de amenajare a expozițiilor de artă, de arhitectură, pe diverse teme culturale, diverse standuri din cadrul unor evenimente și festivaluri, diverse scenografii din teatru, film și dans etc. Proiectele trebuie să fie realizate de către arhitecți OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Proiecte

Design de obiect

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de design de obiect realizate de arhitecți membri OAR București sau arhitecți OAR din țară. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. Cu acordul autorului, obiectele vor fi prezentate  pe  site-ul de e-shop al Filialei București prin care obiectele de design și cărți semnate de arhitecți vor putea fi comercializate de către autori.

Proiecte