ro | en
Anuala de Arhitectură București » Cătălin Năstăsoiu

Cătălin Năstăsoiu

CATAPULT Creative Partners Inc
Membru în juriul categoriei Arhitectura amenajărilor interioare, ediția 2021

Cătălin Năstăsoiu - a studiat la Universitatea Națională de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design în perioada 1992-1998. Este un artist care lucrează în ceramică, senior designer și producător. Dar, înainte de toate, Cătălin este cel care generează comunicare.

Cu o experiență de mai bine de 20 de ani în branding și marketing, Cătălin oferă o gamă largă de servicii creative de producție și postproducție care acoperă designul, regia, animația și CGI. De asemenea, Cătălin se ocupă de managementul proiectelor și al echipei, de legătura cu clientul începând de la fazele incipiente ale proiectului până la execuție și livrare. În perioada 1995 până în 2000, a lucrat consultant pe Creație pentru CME (Central European Media Enterprising) și a făcut parte din echipele care au lansat numeroase branduri de media în România, Slovacia și Polonia.

Năstăsoiu este cel care a gândit branduri precum MediaPro International, ProTV, ProFM, MediaPro Studios or Markiza TV.

În 2001, se mută în New York și înființează CATAPULT Creative Partners Inc. Începe să lucreze în America și în Europa cu companii precum Paramount Pictures, New York University, Loews Communications, HKM Productions, R&R Live, CNN International. În România, Cătălin colaborează cu Antonescu PR & Consulting, dezvoltând concepte de comunicare pentru evenimente și afaceri, de la idee la implemntare.