ro | en
Anuala de Arhitectură București » 2021 » Arhitectură construită

Expoziție-concurs AAB: Arhitectură construită

Secțiuni:

Arhitectura locuinței individuale

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea individuală. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. 

Înscrie un proiect

Arhitectura locuinței colective

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea colectivă. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Înscrie un proiect

Arhitectură publică

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele cu următorul program: clădiri de birouri, administrație, turism, sănătate, culte, cultură, sport, industrie, comerț, retail. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Înscrie un proiect

Arhitectură și patrimoniu

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de restaurare, de conservare dar și proiectele de intervenție pe clădiri existente, de conversie și reabilitare. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie sa fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Înscrie un proiect

Arhitectură, spațiu public și peisaj

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de amenajări de spații publice până la amenajări de grădini cu funcțiune de spațiu public. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Înscrie un proiect