ro | en
Ediţia 2007: Jurizare | Participare | Întrebări

PARTICIPARE SI PREZENTARE LUCRARI

Download:

Înscrierea în Anuală se face numai pe bază de Formular de Înscriere, insotit obligatoriu de CD-ul continând materialele solicitate pentru realizarea CATALOGULUI ANUALEI 2007, la sediul OAR Bucureşti – secretariat, cu menţiunea "pentru Expoziţia – concurs a Anualei de Arhitectură Bucuresti 2007".

Lucrările vor fi prezentate pe panouri din carton muss 70x100x5mm. Panourile prezentate la Anuala raman in custodia filialei. Fiecare lucrare va fi prezentata pe maxim 3 panouri. Panourile vor fi paginate vertical, intr-o grafica la alegere, şi vor avea obligatoriu înscrise pe ele următoarele date:

Panourile vor fi numerotate pe spate, în ordinea în care se doreşte expunerea pe simeze. Depunerea panourilor pregătite pentru expunere se va face la sediul OAR Filiala Bucureşti, Str. Academiei nr. 18-20.

Eventualele intrebari vor fi transmise pe adresa filialei oarbuc@rdslink.ro – data limită vineri 16 aprilie 2007, si vor purta mentiunea "Intrebari pentru Anuala 2007".

REGULAMENTE

CATALOGUL ANUALA DE ARHITECTURA BUCURESTI 2007

Toate lucrările prezentate vor apărea în Catalogul "ANUALA DE ARHITECTURA BUCURESTI – 2007". Pentru editarea in conditii bune a Catalogului, participantii vor depune o data cu panourile si un CD continind, in format digital, imaginile lucrarii expuse. CD-ul trebuie neaparat sa contina:

  1. Imagini ale proiectului - foto la 300 dpi, format TIFF sau JPEG.
  2. Scurt text prezentare a lucrarii, eventual cu date tehnice - 2500 caractere.
  3. Planuri format EPS (vectoriale sau nu).
  4. Scurt CV al autorului proiectului - maxim 2000 caractere.