ro | en
Anuala de Arhitectură » Ediţia 2007 » Best Houses Romania
Ediţia 2007: Jurizare | Participare | Întrebări

Lansare de carte: Best Houses Romania

24 mai, ora 17.30, sala Dalles

In mai 2007, Igloo Media va lansa un nou produs editorial, BEST HOUSES, prin care continua campania de promovare a arhitecturii de calitate.

Douazeci de locuinte individuale din intreaga tara, semnate de arhitecti români recunoscuti, vor fi prezentate pe larg in paginile albumului, exprimand de modul in care a evoluat dupa 1990 conceptul de locuire.

Observatori atenti ai mediului arhitecturii autohtone si, totodata, implicati activ in promovarea bunului gust in arhitectura, profesionistii de la Igloo Media au selectat pentru acest album cele mai reusite locuinte individuale realizate in România in ultimii 10 ani.

Tocmai pentru ca se delimiteaza clar de culegerile de "retete" de arhitectura, aducând in prim-plan caracterul inovator al fiecarui proiect, publicatia speram ca va stârni interesul publicului larg, interesat de calitatea vizuala a habitat-ului.

Albumul va reprezenta de asemenea un instrument de lucru atât pentru beneficiarii care vor sa cunoasca arhitectura de calitate din România, cât si pentru cei interesati direct de domeniul arhitecturii, specialistii, care vor avea astfel acces la o imagine de ansamblu asupra locuirii autohtone.