ro | en

BUCHAREST BUSINESS PARK A, B & C

str. Piața Presei Libere, București
Proiectant concept: Chapman Taylor
Proiectant consultant local, proiect autorizație de construire, proiect tehnic: arh. Radu-Petre Năstase (ADEST Consulting-Architecture), arh. Vlad Cavarnali & arh. Marina Pitrescu (Alpha Studio)

Comentariul autorului

În ultimii ani, Bucureştiul a trebuit să facă faţă unei accelerate creşteri de cerere şi ofertă în domeniul serviciilor pe piaţa românească. Depăşindu-se de mult rezerva de spaţii de birouri a oraşului, noile construcţii sunt cele ce au şansa nu numai de a îmbunătăţi fondul construit, dar şi de a aduce o imagine şi un concept nou.

Clădirea de birouri "Bucharest Business Park" este unul dintre cele mai recente răspunsuri la starea de expansiune în acest domeniu. Locaţia dinamică şi de mare interes facilitează dezvoltarea unei imagini noi, pe orizontală, încadrată în sit-ul organizat pe tema unui parc. Celor trei corpuri A-B-C le este asigurată coeziunea atât la nivelele subterane, cât şi la cele supraterane, compoziţia interioară oferind spaţii organizate de tipul "open space" pentru birourile IBM, BAT, BASF şi Sony.



Alte lucrări cu aceiași autori: