Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Proiecte de arhitectură / Amenajări de interior
ro | en

Restaurant Caro

Autori: arh. Hildegard Brandl, arh. Anca Sandu
UNITH2B

Like

Comentariul autorului

Conceptul initial a plecat de la unificarea vizuală a celor trei săli de masă obținând un spațiu unitar cu un design coerent. Astfel ca, pereții despărțitori capătă un caracter aparte, prin finisajul prețios ales și prin crearea unui joc de transparențe vizuale între cele trei spații ale restaurantului. În aceași idee, prin finisajul pardoselii care continuă și după pereții despărțitori, dimensiunile alungite ale sălilor sunt anulate, obtinându-se o continuitate vizuală și un spațiu închegat. Atmosfera este completată de finisaje calde, în contrast cu brutalitatea betonului. Aspectul final este un spatiu elegant prin simplitatea lui volumetrica, prin insertii subtile de gesturi primare pe un fundal industrial; o impletire de materiale si finisaje in culori complementare.