Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura spațiului interior / Amenajări Horeca
ro | en

Hotel Caro 24

Autori: arh. HILDEGARD BRANDL, arh. ANCA SANDU, arh. CLAUDIA MOTEI
UNITH2B

Like

Comentariul autorului

Hotelul este structurat pe trei tronsoane cu două noduri verticale și având o suprafață construită de 1165 mp, o suprafață desfașurată de 8930 mp și un regim de înălțime S+P+5E. Considerăm că atmosfera pe care am creat-o este una prietenoasă, de calm și de relaxare, că am reusit să inducem acea stare placută pe care orice cameră de hotel ar trebui să o transmită clientului său. Am lucrat cu mare placere la acest proiect generând detalii care să ofere personalitate camerei cu scopul final de a obține un loc special, unic, de a-i da o identitate aparte. Credem că am reusit să transpunem o parte din pasiunea noastră în atmosferă.