Reflexii contemporane

Constanta, jud. Constanța, România

Beneficiarii acestui proiect au solicitat echipa noastră pentru realizarea unei amenajări speciale în casa în care urmau să se mute și care era în stadiul ”la gri” atunci când am intervenit asupra acesteia.
Conceptul ”no corners” a presupus realizarea unui tavan organic, care să aibă forme circulare și fluide, precum și unele piese de mobilier și corpuri de iluminat care să urmeze aceeași linie.
Scafele tavanului au fost realizate din gips-carton, cu lumină indirectă și în culori diferite, care au scos în evidență ideea de ”scafă în scafă” și contribuie astfel la senzația de înălțime mai mare.
Culorile de accent sunt o combinație de pasteluri și griuri metalizate, obținute prin folosirea a diverse tipuri de vopseluri decorative.
Nuanțele mobilierului în alb și gri deschis completează armonios spațiul amenajat, lăsând în același timp interiorul să respire.

Alte lucrări cu aceiaşi autori:

Ediţia 2018, secţiunea Arhitectura locuinței
Casă în stil mediteranean
arh. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arh. Alexandra Ioana FRUNZĂ
Ediţia 2018, secţiunea Amenajări de interior
Apartament Parcul Carol
arh. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arh. Alexandra Ioana FRUNZĂ
Ediţia 2018, secţiunea Proiecte de arhitectură
Proiect de sertar devenit realitate
arh. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arh. Alexandra Ioana FRUNZĂ
Ediţia 2018, secţiunea Proiecte de arhitectură
Locuință colectivă str. Balomir
arh. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arh. Alexandra Ioana FRUNZĂ
Ediţia 2018, secţiunea Proiecte de arhitectură
Evergreen Residence
arh. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arh. Alexandra Ioana FRUNZĂ
Ediţia 2017, secţiunea Arhitectura spațiului interior
Lumină și culoare
arh. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arh. Alexandra Ioana FRUNZĂ
Ediţia 2017, secţiunea Arhitectura spațiului interior
Vinexpert, Unirii
arh. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arh. Alexandra Ioana FRUNZĂ