ro | en

SBY Bowling & Café – Brăila, promenada Mall

Autor: arh. Ileana Rucsandra Popescu
Birou de proiectare: WRIGHT DESIGN

Comentariul autorului

linii + cercuri

caci ce altceva presupune jocul decat linii: traiectorie, orientare, dinamica si cercuri: precizie, implinire, success

si multa bafta beneficiarilor care au avut curajul ca in vremuri de criza sa inceapa o afacere noua!

Lansarea conceptului de mix bowling & café, logoul, brandingul, crearea identitatii spatiului, toate au fost misiuni pe care cu indrazneala le-am abordat impreuna_ beneficiar si arhitect.

Designul interior s-a grefat si a incercat sa puna in valoare echipamentele profesionale de bowling semnate pininfarina.

Dualitatea spatiului este mai mult decat evidenta prin insasi planimetria in forma de “L” avuta la dispozitie si scopul a fost sa fuzionam pe cat posibil atat functional cat si cromatic cele doua functiuni; de aceea forma barului este putin neobisnuita si se continua pana la limita zonei bowling astfel incat sa faciliteze buna deservire a infocatilor jucatori ;formal am abuzat de mixarea liniilor si cercurilor pornind de la grafismul jocului si culminand cu alegerea si manufacturarea mobilierului. Demersul nostru a inceput de la alegerea echipamentelor bowling care apoi au conditionat cromatica si au chiar inspirit crearea siglei, logo, identitate brand.

Din punct de vedere architectural si tehnic proiectul a fost subsumat rigorilor spatiului gazda [mall], ceea ce personal cred ca este benefic si arhitectul este mult mai motivat sa gaseasaca cheia. Din punct de vedere design si grafica insa am avut sansa sa pot lua de la “0” proiectul si sa creez chiar si manualul de identiate al acestui nou brand.



Alte lucrări cu aceiași autori: