ro | en

Restaurant Grandeur

Autori: arh. Irina Ionescu, arh. Ina Cocioba
Coautor: Răzvan ȘTEFĂNESCU
Birou de proiectare: CITY PROJECT

Comentariul autorului

Restaurant Grand ‘Or

Restaurantul se afla la etajul 13 intr-o cladire de birouri de pe strada Buzesti, in Bucuresti.

Principala atractie a acestuia este pozitia si privelistea de care beneficiaza de la acest nivel, avand pereti vitrati pe toate laturile sale, cu geamuri mari. Atmosfera de afara aproape ca ajunge sa faca parte din ceea ce se intampla in interior, transformand spatiul in functie de lumina.

Avand in vedere acest avantaj, am incercat ca spatiul sa fie cat mai liber, astfel incat atunci cand intri in restaurant poti sa cuprinzi cu privirea barul, zone de mese si cea de lounge, avand in fundal piata Victoriei sau Casa Poporului.

Modul de lucru cu beneficiarii a fost unul extreme de constructiv, am avut o colaborare facila, bazata pe un concept destul de bine definit propus de noi in urma unor discutii elaborate despre ceea ce se dorea acolo, concept care a suferit mici modificari pe parcurs ca urmare a diferitelor decizii luate de-a lungul lucrarilor. Faptul ca am avut o relatie foarte stransa cu beneficiarii, a facut posibil sa avem un rezultat final unitar, cu o linie simpla minimalista care vine ca un suport echilibrat pentru cateva piese clasice si pentru zone de finisaj glamour.

A rezultat un spatiu extreme de elegant, care isi sustine cu usurinta pozitia exlusivista pe care i-o confera privelistea de care beneficiaza, reusind astfel sa fie unic din punct de vedere ai design-ului si al locatiei.



Alte lucrări cu aceiași autori: