ro | en
Terminal Multimodal Străulești

Terminal Multimodal Străulești

Autori:
Autori: Arh.Gheorghe Goiciu
Arh.Vlad Andreescu
Arh.Consuela Dumitrescu
Urb.Mihăiță Rotaru, Urb.Andra Grecu, Arh.Anca Neculoiu,
Arh. Ana Berceanu.
METROUL S.A.

Colaboratori
Amenajare de suprafață: Ing. Luminița Enescu, Structură: Ing.Silviu Dărăban, Ing.Ionuț Vulpe, Ing.Beatrice Panait, Ing.Aniela Stan, Ing.Bogdan Mirea, Ing.Doina Arhire, Ing.Cătălin Boroianu.
Instalații complexe: Ing. Manuel Mândrea, Ing. Florin Barbu, Ing. Rodica Rotaru, Ing.Andrei Goiciu, Ing.Dumitru Litră,Ing. Lucian Ionescu, Ing.Mihaela Ionescu, Ing.Mișu Lazăr, Ing.Ioana Dumitrescu.

METROUL SA

Beneficiar: METROREX S.A.

Comentariul autorului

Deoarece orașul se află într-o mare criză privind fluența circulației și posibilitatea de a realiza suficiente locuri de parcare în zonele de mare interes ale Bucureștiului, s-a gândit ca terminalul intermodal amplasat in zona N-V a capitalei, va trebui să „descurajeze” accesul direct cu mașina până în centrul orașului, punând la dispoziția călătorilor un parcaj suprateran și accesul facil la reteaua de transport urbană sau la rețeaua de metrou, putând astfel să se ajungă în orice punct al orașului într-un timp relativ scurt. Totodată s-a realizat un depou subteran pentru o mai bună mentenanță a trenurilor de metrou.

Alte lucrări cu aceiași autori: