Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura construită / Arhitectură, conversie și restaurare
ro | en

Sediul Camerei Consultantilor Fiscali

Autori: arh. Liviu Postolache, arh. Viorela Postolache
SPS arhitectura

Colaboratori
Structura: ing. Marinela Mircescu (SC Must Proiect Construct SRL)

Beneficiar: Camera Consultantilor Fiscali

Like

Comentariul autorului

Proiectul constă în reabilitarea şi mansardarea unei clădiri interbelice existente pe strada Al. Constantinescu nr.61, în vederea acomodării funcţiunii de birouri pentru sediul administrativ al Camerei Consultantilor Fiscali. Structura mansardei a fost complet refacută cu elemente structurale din lemn lamelar încleiat păstrând silueta iniţială a cladirii. Partea frontală mai înaltă a sarpantei a primit în zona superioară un luminator. Finisajele au fost alese astfel încât sa respecte caracterul zonei protejate nr. 73 - parcelarea Domenii.