Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura construită / Arhitectură, conversie și restaurare
ro | en
Nominalizare

C_LAD

Autori: Dragoș Dragnea, Justin Baroncea

Colaboratori
Structură și consolidare: ing. Barbu Jugurica
Structură lemn: ing. Radu Balaban
Coordonare șantier: Horațiu Corniciuc
Mural: Irlo Doidoi
Colaborator: Holver
Fotografie: Radu Malașincu, Andrei Mărgulescu

Like

Comentariul autorului

Pe strada de lângă parc am văzut trei ferestre pictate strident, montate în trei goluri țuguiate, așezate peste un brâu de ipsos. Sub brâu trei panouri albe cu valuri. Intervenții stilistice pretins neovenețiene pe o clădire fost restaurant, fostă casă. În stânga ferestre țuguiate, în dreapta ecran de blocuri, în spate parc. Ferestrele restaurantului - fostă casă se deschid către parc. Expertiza cere consolidarea clădirii. Oportunitate de a lucra cu beton aparent, alb, cofraje din lemn rașinos ars. Lucram cu penultima casă de pe stradă.