ro | en
Mobilier de expunere accesorii – Entrance

Mobilier de expunere accesorii – Entrance

Autori: Bogdan Cicocodeică

Comentariul autorului

Magazinul Entrance este primul boutique de modă high-end deschis în București, acum mai bine de zece ani. Încă de la început a reușit să se poziționeze ca un trend-setter în modă si design. După cinci ani, primul proiect de design interior avea nevoie de o abordare proaspătă și astfel a fost refăcut, în spiritul avangardist al magazinului. După alți cinci ani de funcționare, sărbătorind aniversarea de zece an, am creat pentru Entrance un set nou de mobiler de expunere în completarea interiorului existent.
Familia de piese de mobilier este realizată din cadre de metal și sticlă, o serie de piese care devin niște desene 3d ale pieselor de mobilier schematizate, menite să accentueze obiectele expuse.
Piesele realizate sunt o masă de tip vitrină, cu blatul și sertarele transparente; niște stative de expunere pentru obiecte, care au forma unor tabureți de dimensiuni diferite; o comodă închisă, care are toate fețele transparente; și o tejghea de caserie, care este formată dintr-o jumătate de masă de tip vitrină adosată unui volum placat cu oglindă, astfel creând iluzia optică a unei mese întregi și anulând masivitatea tejghelei închise.
Integrarea pieselor în spațiul magazinului a fost accentuat de către placările cu oglindă ale anumitor pereți de compartimentare existente, astfel creând o serie de reflexii vizuale în jurul obiectelor nou create.



2020
Arhitectura amenajărilor interioare
Design de obiect
Powered by: