ro | en
2ML_WOOFER
  • Premiul secțiunii „Arhitectura amenajărilor interioare / design de obiect”

2ML_WOOFER

Autori: Justin Baroncea, Andrei Angelescu, Emanuel Birtea

Comentariul autorului

2ML_WOOFER
În cartea “2 metri lătrați”, doi câini și personajele secundare trec prin întâmplări care se succed aparent cronologic. 2 câini traforați puși pe hârtie negru pe alb, sau pe tricouri alb pe negru (sau pe roșu, sau pe portocaliu, rogvaiv). Se întâlnesc cu o pisica de pe un gard traforat de pe o stradă dintr-un oraș traforat.
Unul dintre personaje, mai precis Ham_LED, iese din carte și de data asta devine pick-up cu boxe. În variantele 3D inițiale a fost lampă și dulap cu sertare. Acum în loc de sertare duce cu el un amp și două boxe iar pe spate poartă un “turntable” reciclat.
Bulldog cu difuzoare, butoane, platan și accesorii.
Dacă-l bagi în priză nu latră, cântă… la comandă bineînțeles.

Comentariul juriului

Există obiecte pe care le cumpărăm mânați de un impuls afectiv, iar argumentul final pentru acestea îl reprezintă povestea din spatele obiectului. 2ML_Woofer este un astfel de obiect, un obiect cu o poveste bună, cu un design jucăuș ce încorporează noi materiale și face referire la primii pași în tehnologie. Pare un obiect ce se adresează copiilor cu suflete mature, sau adulților ce încă își păstrează sufletul de copil.. De asemenea, faptul că woofer-ul are și alte funcțiuni în afară de cea pur dcorativă și poți interacționa cu el în mai multe feluri, îl face să se claseze în categoria designului de obiect de calitate.