ro | en
Noptiera Odette

Noptiera Odette

Autori: Cristiana Zgripcea, Ciprian David
Birou de proiectare: CZ CAD

Colaboratori:
Concept: Cristiana Zgripcea
Structura metalică: Atelier Moldoveanu
Beneficiar: Decorato.ro

Comentariul autorului

Dupa 10 ani de activitate in domeniul amenajarilor interioare, am descoperit lipsa catorva produse esentiale de pe piata, produse care sa indeplineasca in primul rand optim necesitatile functionale, dar care sa fie si placute din punct de vedere estetic. Consider ca Noptiera Odette este in primul rand un obiect sincer, un obiect 100% desenat de mine, fara a ma inspira deloc din alte obiecte, de aici venind unicitatea lui. Iar, pentru a accentua aceasta latura de unicitate, folosirea pietrei naturale ca blat face ca nici macar doua noptiere sa nu semene intre ele pentru ca acest material viu si minunat uimeste prin splendoare de la o lastra la alta.
Chiar daca are linii atat de simple, odata cu executia ei si asamblarea (realizata personal de mine) am descoperit practic lucrul materialelor atat individual cat si unul cu celelalte, astfel incat am ajuns intr un final la un rezultat final optimizat atat din punct de vedere structural, al greutatii, ergonomic, dar si al confortului vizual.
Noptiera Odette poate avea si functionalitati multiple, putand sa deserveasca si ca masuta pentru reading corner sau pentru zona de relaxare de pe terasa.
Mentionez ca tot cu mana mea a fost realizata atat lumanarea din imagine, inclusiv recipientul cu capac din ciment, iar covorul este tot parte din designul meu si implementat intr o fabrica din Olanda.