ro | en
Casa cu fler de vacanță

Casa cu fler de vacanță

Autori: arh. Izabela Adelinne Tudorache
Birou de proiectare: PRAG Studio

Colaboratori:
Structura: ing. Andrei Badiu
Instalații: ing. Mihai Terzi
Design interior: arh. Izabela Adelinne Tudorache și arh. Adina Sima
Amenajare peisagistică: arh. Ioana Maria Marin
Beneficiar: Visalom Dana și Visalom Marius

Comentariul autorului

Ca atunci când îți pui căștile pe urechi și te miști prin casă în ritmul muzicii, așa e făcut proiectul familiei Visalom, să fie descoperit și parcurs în avânt de dans fluid. Nu este musai nevoie să plănuiești vacanțe și să iei concediu ca să “scapi” și să te relaxezi, dacă poți face asta în propria curte și casă. Sigur că nu vorbim de experiențe și descoperit lumea, ci de a simți acea liniște și destindere specifică.
Acumulând o serie de aspecte arhitecturale din culturi variate am creat un spațiu care să combine stilurile moderne și tradiționale și am adus împreună elemente de design minimalist cu detalii clasice pentru a crea o atmosferă atemporală.
Îmbinarea dintre structurile simple și vegetația luxuriantă creează un echilibru perfect, oferind senzația unei oaze de liniște în mijlocul unui peisaj urban. Terasele și grădina sunt extensii ale zonei de zi, invitând oamenii să se bucure de aer liber fără a părăsi confortul casei. Acest flux continuu dintre interior și exterior face ca întreaga locuință să pară un spațiu unic, unde natura și omul coexistă în perfectă armonie.