Anuala de Arhitectură » Ediţia 2013 » TYIN tegnestue Architects: Democratic designs and beautiful mistakes
ro | en

Conferinţă TYIN tegnestue Architects: Democratic designs and beautiful mistakes

19 iunie 2013, ora 18:30
Sala Dalles

Soluţiile pentru provocări reale şi fundamentale apelează la un gen de arhitectură în care totul serveşte unui scop – arhitectura care se naşte în urma nevoilor. Prin implicarea activă a populaţiei locale atât în procesul de design, cât şi în cel de construcţie, TYIN au fost capabili să stabilească un cadru de lucru propice schimbului mutual de cunoştinţe şi abilităţi. Toate materialele folosite în proiectele lor provin fie din apropierea sitului, fie sunt achiziţionate de la vânzători locali.

TYIN tegnestue Architects a fost înfiinţat în 2008. Biroul a realizat o serie de proiecte în zone sărace şi nedezvoltate din Thailanda, Burma, Haiti şi Uganda.

TYIN înseamnă Andreas G. Gjertsen şi Yashar Hanstad; sediul echipei se află în Trondheim, Norvegia. TYIN a câştigat o serie de premii internaţionale, iar proiectele lor au fost publicate şi expuse pe plan mondial. Dintre aceste premii, amintim: 2012 Global Award for Sustainable Architecture Gold International, 2012 European Prize for Architecture Nominated International, 2009 ArchDaily Building of the Year, Museums and Libraries Gold.

www.tyinarchitects.com/