ro | en
Anuala de Arhitectură » Ediţia 2013 » TYIN tegnestue Architects: Democratic designs and beautiful mistakes

Ediţia '13: | proiecte | premii | juriul | imagini de la evenimente

Conferință TYIN tegnestue Architects: Democratic designs and beautiful mistakes

19 iunie 2013, ora 18:30
Sala Dalles

Soluțiile pentru provocări reale și fundamentale apelează la un gen de arhitectură în care totul servește unui scop – arhitectura care se naște în urma nevoilor. Prin implicarea activă a populației locale atât în procesul de design, cât și în cel de construcție, TYIN au fost capabili să stabilească un cadru de lucru propice schimbului mutual de cunoștințe și abilități. Toate materialele folosite în proiectele lor provin fie din apropierea sitului, fie sunt achiziționate de la vânzători locali.

TYIN tegnestue Architects a fost înființat în 2008. Biroul a realizat o serie de proiecte în zone sărace și nedezvoltate din Thailanda, Burma, Haiti și Uganda.

TYIN înseamnă Andreas G. Gjertsen și Yashar Hanstad; sediul echipei se află în Trondheim, Norvegia. TYIN a câștigat o serie de premii internaționale, iar proiectele lor au fost publicate și expuse pe plan mondial. Dintre aceste premii, amintim: 2012 Global Award for Sustainable Architecture Gold International, 2012 European Prize for Architecture Nominated International, 2009 ArchDaily Building of the Year, Museums and Libraries Gold.

www.tyinarchitects.com/