Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura spațiului interior / Amenajări corporate și retail
ro | en

Amenajare Institutul Goethe

Autori: arh. Matei Damian, arh. Alina Pușcașu
REC, Bucharest

Colaboratori
Manager de proiect: Tudor Popp
Mobilier customizat fix: ProfiStil
Lumini: Helios, Atrium Design
Sistem de acces: Winkhaus

Like

Comentariul autorului

Institutul Goethe din București s-a mutat într-un nou complex de clădiri. REC a fost contractat să preia managementul de proiect și designul interior. Cei 1.500 mp. utili acoperă 3 clădiri diferite, o provocare majoră în ceea ce privește tehnologia, bugetul și organizarea. Proiectul respectă atât standardele de protecție împotriva incendiilor românești cât și pe cele germane. Conceptul nostru de design s-a bazat pe o abordare sinceră și minimalistă: albul a fost utilizat drept ton principal al pereților și al tavanelor, iar finisajul din lemn al pardoselii și culorile corporate - folosite în sălile de clasă, dar și la noul mobilier - au asigurat atmosfera ”proaspătă” și veselă a spațiului interior.