Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura spațiului interior / Amenajări corporate și retail
ro | en

Reamenajare Recepție BBC

Autori: arh. Irina Neculae, arh. Roxana Dima
INBA+RDBA

Colaboratori
Receptie: Techno Office
Banchete: Everart
Placare lemn: Amitel Impex
Vegetatie: Roberto Rossi, Suculent Urban

Like

Comentariul autorului

Reamenajea recepției existente a clădirii de birouri a avut loc în contextul în care beneficiarii și-au dorit schimbarea atmosferei zonei de acces dintr-un spațiu relativ întunecos într-o zona luminoasă și primitoare. Pentru a crea senzația de spațiu primitor am alternat în placarea pereților culoarea caldă a lemnului cu zone verzi realizate din placări de licheni stabilizați. Intrarea, cu o zona vitrată generoasă a fost decorată cu plante naturale. Banchetele cu forme organice, tot de culoare verde, au avut si rolul de a direcționa circulația și de a marca zonele de așteptare. Alături de verde, bej și alb am utilizat și accente mai închise de negru.