Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura spațiului interior / Amenajări corporate și retail
ro | en

Beauty skin deep

Autori: arh. Alina Vîlcu
Pianoterra

Beneficiar: Avon

Like

Comentariul autorului

Spațiul, cu suprafață 700mp, ocupă parterul și mezaninul unui imobil rezidențial din Piața Unirii. Din punct de vedere funcțional, au fost gândite atât zone de lucru cu publicul, de interacțiune cu brand-ul, de training, dar și zone de lucru individuale. Spațiul a fost reconfigurat în totalitate, prin recompartimentare, repoziționarea instalațiilor și schimbarea totală a finisajelor existente. Conceptual, intenția a fost aceea de a transmite valorile mărcii Avon și de creea un spațiu “ statement” care să reflecte cultura organizationalî specifică – easy going, prietenos si contemporan. Astfel, am suprapus elemente urbane, cu elemente feminine sau din sfera “homey”.