ro | en

Hermes Business Campus

București, România
Autori: arh. Adrian Cristescu, arh. Liviu Sârb, arh. Adrian - Mihai Ignat, arh. Ștefan Niculiță / West Group Architecture
Colaboratori: Proiectant MEP: Pipe Design;
Proiectant structuri: Iterum Construct;
Antreprenor general: Octagon.

Comentariul autorului

Suprafata desfasurata - 125,500 m.p.
Hermes Business Campus este situat într-o zonă preponderent ocupată de clădiri pentru birouri - Pipera, în nordul Bucureștiului; accesibilitatea și locul unde este amplasat HBC constituie două dintre avantajele majore pentru a face din acest complex de birouri unul dintre cele mai apreciate de pe "piața pentru office-spaces" din capitală.
Ansamblul se află în apropierea celor două aeroporturi importante ale orașului și este conectat la rețeaua de transport public urban, HBC fiind situat vis-a-vis de una dintre stațiile de metrou ale magistralei principale N-S.
Întregul ansamblu de clădiri de birouri va fi format din trei corpuri principale, după cum urmează: "Clădirea A", "Clădirea B" și "Clădirea C".
Lucrările pentru prima fază au fost finalizate în 2014, iar birourile sunt complet închiriate, (clădirea B). Sfârșitul celei de a doua faze este planificat pentru primul trimestru al anului 2016, (clădirea C). Ultima fază este programată a se finaliza pentru luna noiembrie, 2016, (clădirea A).



Alte lucrări cu aceiași autori: