Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura spațiului interior / Amenajări rezidențiale
ro | en

Locuință M

Autori: arh. Ștefania Bobaru, arh. Raluca Cismărescu, arh. Alexandra Tiță
VIM studio, Contrapunct Design

Like

Comentariul autorului

Preluarea proiectului de la roșu ne-a dat o mare libertate în a transforma construcția proaspăt achiziționată de beneficiari în locuința perfectă pentru nevoile, dorințele și stilul lor de viață. Parterul este structurat în jurul spațiului deschis (bucătărie, dining și living), destinat întregii familii. Aici sunt dormitorul părinților și cel de oaspeți, fiecare deservit de baie proprie. În acest mod întregul etaj a putut fi alocat celor doi copii. Din punct de vedere stilistic s-a dorit o amenajare modernă dar primitoare și caldă, lucru posibil prin utilizarea lemnului de diverse esențe în toate încăperile.