ro | en
Pastel Hygge

Pastel Hygge

Autori: arh. int. Alexandra Diana Onel, arh. int. Ștefania Bobaru, arh. Alexandra Tiță
Birou de proiectare: VIM studio

Comentariul autorului

Proiectul de amenajare al apartamentului de trei camere, avand ca beneficiari o familie compusa din trei membri, a pornit de la dorinta acestora de a avea ample spatii de depozitare, totul integrat intr-o amenajare minimalist scandinava.

Intreg spatiul a fost compus din punct de vedere estetic pornind de la un fond alb-gri ce are menirea de a potenta culorile si texturile accent precum turquoise, lemnul de stejar. Alburile se completeaza armonios cu nuante pastelate, iar anumite zone precum cea de acces devin adevarate tunele de culoare. Pentru a spori senzatia de spatialitate, au fost amplasate generoase oglinzi ce amplifica si iluminarea zonelor.

Bucataria este punctul central al amenajarii unde provocarea a constat in crearea cat mai multor spatii de depozitare, dar si a unei zone de lucru generoase. Insula, care pe poate fi utilizata fie pentru gatit, fie pentru sedere/luatul mesei, imbina armonios cele doua zone principale ale apartamentului - bucataria si camera de zi.Alte lucrări cu aceiași autori: