ro | en
The Edit Pop Up

The Edit Pop Up

Autori: Bogdan Ciocodeică

Comentariul autorului

În ultimele două decenii am fost martorii unei dezvoltări spectaculoase a pieței de accesorii adresate segmentului rezidențial. Aceste piese de mobilier și obiecte de mici dimensiuni sunt menite să îmbogățească interioarele noastre și deseori devin elemente cheie, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Însă, de multe ori multitudinea de opțiuni devine un obstacol în sine, care necesită filtrare și ghidaj.
Așa cum sugerează și numele, The Edit dorește să ofere o selecție curatoriată din produsele acestui segment stufos de piață, căutând branduri noi și analizând portofoliile de produse, propunând în final clienților o colecție atent aleasă.
Un element important în comunicarea cu clienții, pe lângă campaniile și magazinul on-line, presupune contactul direct cu un eșantion reprezentativ din această selecție, motiv pentru care a fost creat un stand pop-up, flexibil ca structură și ușor manevrabil. Setul de obiecte, care formează standul, se inspiră din podiumurile și soclurile de expoziții de galerii și muzee, accentuând conceptul de bază de curatoriat. Atât culoarea, cât și liniile simple și clare ale standului se leagă organic de imaginea de brand, standul devenind o materializare arhitecturală a acesteia.
Fiind format din elemente modulare independente, care oferă și spații de depozitare închise, standul permite un număr mare de configurații, care se pot adapta la constrângeri spațiale diferite și pot deveni un element versatil de marketing.