Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura spațiului interior / Amenajări Horeca
ro | en

Design de interior - pizzerie

Autori: Adina Buzea
Adina Buzea Studio de Arhitectura SRL

Colaboratori: EVOLVE ENGINEERING SRL (instalatii sanitare, electrice, termice), TREND FURNITURE (mobilier)

Like

Comentariul autorului

Cu toții apreciem o pizza bună. Când ea poate fi savurată într-un spațiu plăcut, experiența este cu atât mai valoroasă. Proiectul a pornit de la dorința de a realiza un pizza-restaurant atractiv pentru o companie axată pe livrarea la domiciliu. Spațiul amenajat se află la parterul unei construcții existente, etajată P+1E+M, având funcțiune mixtă – servicii, birouri, locuință. Suprafața totală este de 163 mp, iar proiectul a inclus atât zona destinată clienților, cât și spațiul bucătăriei + vestiare și depozitări. În interior a fost posibilă amplasarea unei structuri metalice ușoare care a furnizat spațiul necesar funcționării bucătăriei.